Zoeken naar sub gezocht

Uw zoekactie voor sub gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge rukker gezocht
Wie komt zich aftrekken terwijl ik toekijk en mezelf aftrek? Wie durft? Ik kan ontvangen nu, Antwerpen, rand van de stad. Geen eindeloos gemail, concreet afspreken NU  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
magicalhandss 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
gloryhole gezocht regio aalst
Op zoek naar iemand die kan ontvangen en beschikt over een gloryhole of iets gelijkaardig om zo discreet (anoniem) een eerste pijp ervaring (gevend) te bekomen. Hygiene is een must. Graag reageren met foto van je speelgoed.  
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Fwb gezocht 😉
oedendag, Ik ben een getrouwde man, op zoek naar een oudere man die kan ontvangen, liefst uit de regio, om met te chatten en soms discreet af te spreken Ik ben een volslanke man , behaard, vrij onervaren. Groetjes x  
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
bare Arab spuiters gezocht
Bij welke Arab top, hoog libido en veel zaad, kan ik zijn hoer zijn om regelmatig diep geneukt en volgespoten te worden en ook mogelijks door meerdere gebruikt worden als bare hoer.  
Sporty boy 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Sexmaatje gezocht...
Hey. Zijn er hier geile mannelijke bi-kerels (max. 45) uit de Vlaamse Ardennen aanwezig die willen afspreken met deze mannelijke bi-kerel (41, 1.80, 77, 17) discreet bij mij thuis (safe, hygiënisch, niveau, respectvol). Ontdekkers/onervaren ook welkom. Bij wederzijdse klik ook op regelmatige basis mogelijk. Interesse? Laat me gerust iets weten (leeftijd, stats, looks, wensen). Tot binnenkort? Hete groetjes.  
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
lekkere lul(len) gezocht
zoek jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgenavond, dinsdag 7/5. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

lekkere lul(len) gezocht
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft (geen allesneuker). Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10